Solo of ensemble

Muzikale omlijsting op feesten, recepties, vieringen,...

Al van kleinsaf ben ik gebeten door de muzikale microbe. Ik startte muziekschool en koos mijn eerste instrument: accordeon. Snel volgde ik mijn familie en ontdekte ik ook de wereld van de koperblazers via de plaatselijke fanfare. Toen ik ontdekte dat het Lemmensinstituut de opleiding Master in de Muziek - Muziektherapie aanbood, werd mijn passie voor muziek steeds groter. In de opleiding kreeg ik de kans me ook toe te leggen op piano, zang, gitaar en slagwerk, daarnaast volgde ik euphoniumlessen.

Deze brede muzikale basis geeft me de vrijheid om zowel solo als in een ensemble in een genre naar wens te performen. Op uw vraag contacteer ik medemuzikanten en/of zanger(s) om op uw specifieke vraag te kunnen ingaan en te spelen op vieringen, recepties, feesten, uitvaart,...

U weet nog niet zo goed wat u wil? Geen probleem, ik lanceer graag enkele voorstellen. 

Pop, klassiek, chanson... U vraagt, wij draaien!

Voxination

a capella met een fijn stemmig kantje

Voxination brengt swingende muziek met een 'kantje'...

Een nummer dat door zijn arrangement, klank óf de wijze waarop wij het zingen, iets speciaals heeft,...

En ja, óók kerstmuziek! [maar dan vooral rond de kerstperiode]

Crêpe Brûlée

Crêpe Brûlée maakt eigentijdse Franse chansons, op smaak gebracht met een gezonde dosis humor. De bandnaam klinkt misschien niet zo smakelijk, maar de humoristische en eigentijds Franse chansons van deze vijfkoppige band worden wél gesmaakt door een groot publiek. Eens opzwepend en afmattend, dan weer ingetogen en verhalend. 

Maak een gratis website.